Tjenester til bedrifter, selskap og bygninger i hele Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold) – Vi er en totalleverandør av renholdstjenester som tilbyr fleksible og forutsigbare løsninger forankret i vårt kvalitetssystem. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift som har eksistert i over 50 år.

Til privatpersoner tilbyr vi tjenester som vaskehjelp i Lillestrøm kommune og kan tilby vår tjeneste hjemmerenhold til kunder på hele Romerike. Vi har også populære sesongbaserte tjenester som vindusvask, utvendig husvask og hovedrengjøring. Vi tilbyr ulike renholdstjenester til privatpersoner i Oslo, Asker, Jessheim og Lillestrøm område.

Vi er en allsidig single-service renholdsbedrift med eksperter på gulv og et bredt faglig nettverk gjennom over femti års drift. Vi har opparbeidet oss et faglig grunnlag få kan matche. Prøv oss i dag å bestill gratis befaring for å kartlegge ditt behov.

Ønsker du befaring? 
(Fyll ut skjema)

  Tjenester til bedrifter og selskaper

  Renhold og tjenester av høy kvalitet til god pris i Oslo, Akershus og Østfold.
  Vi utfører også tilsyn av eiendom og leverer vaktmestertjenester.

  Vi har god faglig kompetanse og løser utfordringer raskt.

  Tjenester til privatpersoner

  Mer fritid med hjemmerenhold. Har din bolig behov for renhold?
  Anker Renhold tilbyr renhold og tilsyn av eiendom til private.

  Konkurransedyktig pris og fornøydhetsgaranti på våre tjenester

  Tjenester og renhold til bedrifter som entreprenører, bilbutikker og kontorvask i Oslo og Viken. Femti års erfaring med renhold. Vi har eksperter på gulv og et bredt faglig nettverk. Anker Renhold leverer tjenester til både bedrifter og privatpersoner